Puhtaaseen kotiin

on ihana tulla!

Kokonaisvaltaiset siivouspalvelut Liedon ja Turun seudulla

AapoAnni Oy tarjoaa kodin ammattitaitoiset ja laadukkaat siivouspalvelut kymmenien vuosien palveluhenkisellä kokemuksella. Olemme palveluksessasi Turun talousalueella sekä ympäristökunnissa ja erikoisalaamme on tehokas kotien puhtaanapito.

Tarjoamamme siivouspalvelut

Tarjoamme kotitalouksien siivouspalveluita laaja-alaisesti. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat kaikki kodin siivoukset.

Erikoisalaamme ovat muun muassa:

  • Perus- ja ylläpitosiivoukset, ikkunanpesut, kosteiden tilojen peruspesut
  • Muutto- ja remonttisiivoukset, vahaukset
  • Patjojen ja mattojen pesut laakavesipesuna tai höyryllä
  • Auton penkkien ja veneen sekä asuntovaunun patjojen pesut

AapoAnnin hinnasto

Kodin siivoukset arkisin klo 8-16 välisenä aikana  47 € / tunti / kodinhuoltaja. 

Laskennallinen tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen on 18,80 €, omavastuuta ei ole huomioitu.

 

Kaikki AapoAnnin tarjoamat kodin palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Vuoden 2022 alusta verovähennys on 60 % asiakkaan palveluyritykselle maksamasta laskun loppusummasta. Verottaja vähentää omavastuuosuuden 100 euroa / veronmaksaja. Vuositasolla veronmaksaja voi saada 3500 euroa vähennystä suoraan verosta. Katso lisätietoja osoitteesta www.vero.fi.

Meiltä saat vuoden vaihteessa eritellyn koosteen maksamastasi palvelun kokonaissummasta. Halutessasi täytämme myös lomakkeen 14 puolestasi.

Erikoissiivoukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous, arviointikäynti on maksuton

Sopimusehdot

AapoAnni sitoutuu toimittamaan tilatut palvelut ja tuotteet palvelusopimuksessa määritellyssä aikataulussa. AapoAnni vastaa toimituksen laadusta ja on vakuuttanut toimintansa vastuuvakuutuksella. Asiakas vastaa palvelun suorittamisen kannalta tarpeellisen tiedon antamisesta AapoAnnille.  


Mikäli sopimuksen mukaisen palvelun toteutus viivästyy asiakkaasta johtuvasta syystä, AapoAnni veloittaa odotusajalta kulloinkin voimassa olevan tuntiveloitushinnaston mukaisen korvauksen täysinä tunteina. Palvelumaksu ja sen sisältö määritellään palvelusopimuksessa. Mikäli asiakas on tyytymätön palvelun toimitukseen, siitä tulee ilmoittaa AapoAnnille heti, kun asiakas on havainnut virheen palvelussa.