Puhtaaseen kotiin

on ihana tulla!

Kodin siivoukset Turun seudulla

Ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia! Nyt kannattaa pesettää pölyiset patjat ja petarit, matot ja huonekalupinnat. Pesut tehdään kotonasi, joten töiden hinnoista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Hoidamme niin tekstiilipintaiset huonekalut, vesipesua kestävät matot kuin pinttyneet laattasaumat ja -pinnatkin. Työ tehdään imurin kaltaisella painevedellä ja höyryllä toimivalla pesurilla. Itsepintaisiin tahroihin käytämme tekstiilien puhdistusainetta.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on Suomessa valtion- tai kunnallisverosta tehtävä verovähennys jonka yksityishenkilö voi saada kotona teetetyistä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Saat kotitalousvähennystä tavanomaisesta kotitaloustyöstä. Siihen kuuluvat muun muassa kodin siivoukset, ruuanlaitto, pyykinpesu, silitys ja muu vaatteiden huolto, piha-alueen sekä puutarhan hoito/lumenluonti. Kotitalousvähennys ei ole ansiotuloja pienentävä verovähennys, vaan vähennys, joka täysmääräisenä pienentää maksettavien verojen määrää.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien/isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Vuoden 2022 alusta verovähennys on 60 % asiakkaan palveluyritykselle maksamasta laskun loppusummasta. Voit saada kotitalousvähennystä maksimissaan 3500 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 7000 euron vähennyksen. Mikäli 3500 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle, jolloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Kysy tarjousta!

Ilmoitus: Haetaan uutta henkilökuntaa!

Rekrytointi

Etsimme työntekijöitä AapoAnnin iloisiin tiimeihin!


AapoAnni on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan.

AapoAnnilaisten asenteen määritämme kolmen ydinarvomme kautta: ratkaisukeskeisyys, osaaminen, ympäristömyönteisyys ja kotimaisuus.

Ratkaisukeskeisyys

  • Yksilöllisiä palveluja asiakkaan parhaaksi
  • Yhdessä onnistuen
Osaaminen
  • Arjessa mukana sydämellä ja ammattitaidolla
  • Kehittyvä, innostunut ja tekemisestään ylpeä henkilöstö
Ympäristömyönteisyys ja kotimaisuus


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla!